Balanceren

De Hunter GSP 9700 Roadforce ® , is op dit moment de meest geavanceerdste Balanceer machine ter wereld , of beter gezegd vibratie diagnose apparaat!

e Hunter GSP 9700 Roadforce ® is een unieke balanceermachine met wereldwijde patent die dmv een aandrukrol op de band ( roadforce ) met 680 KG gewicht tijdens het balanceren de afwijking in de band / velg controleert en / of advies geeft of afkeurt, tevens geeft het apparaat advies over de positie van de plaatsing van de band , of het juist is geplaatst , of in welke positie de band verdraaid moet gaan worden voor optimale rondloop en balans.

De hunter heeft ook een Straighttrak ® meting , die aangeeft of de band naar links of naar rechts trekt en vertelt ons ook waar deze wiel geplaatst moet worden op de auto , dus LV ( links voor ) , of RV , LA, of RA voor optimaal rechtuit rijden, hierdoor zal uw auto perfect rechtuit rijden en zal niet meer naar links of rechts trekken.

De opspanning van een velg op de Hunter balanceermachine gebeurt met een 4 of 5 punts taatsflens hierdoor centreert en klemt de velg vanaf de boutgaten op de balanceer as , zoals de velg ook op uw auto is opgespannen, de opspanning is hierdoor optimaal en zuiver gecentreerd, waardoor balanceren op de gram nauwkeurig wordt gedaan.

Een superstrakke en betere rij ervaring met dezelfde velgen en banden , u rijdt na het balanceren met de Hunter GSP 9700 over een vliegend tapijt.

Veel auto`s hebben last van trillingen in het stuur of trillingen bij een bepaalde snelheid , ook al zijn de velgen recht en banden als nieuw. Er komen helaas veel afwijkingen voor in nieuwe banden , die niet zichtbaar zijn voor het blote oog , onze Roadforce meting zorgt ervoor dat we deze fout kunnen opsporen in de band of de velg en deze hierna eventueel kunnen corrigeren / oplossen.

Als nieuwe banden een te grote afwijking hebben , zullen die worden afgekeurd door de Hunter , hierna kunnen die banden worden geretourneerd naar de Fabrikant of garage dmv een uitdraai / rapport van de Hunter, de fabrikanten Accepteren wereldwijd alleen de diagnose Rapport van de Hunter Roadforce GSP9700 , en zullen de band gaan vergoeden / vervangen indien dit apparaat een afwijkings rapport aangeeft.